Kek Pak Tam Viral Memang Sedap

3.03.2021

Ahh, time macam ni teringat kesedapan Kek Viral Pak Tam Cameron Highlands, memang sedap kek spannya. Masa naik dengan mertua dok mencari jugakla dekat area Kea Farm, kami tak perasan plak kedainya betul-betul kat area depan dekat dengan guard. So nasib baik mak mertua beli lebih, dapatlah merasa. Kali ketiga kami naik Cameron untuk tahun 2020,sempatlah singgah mencari dan borong Kek Viral Pak Tam sebelum turun ikut Tapah. Best flavor tentulah yang strawberry dan kedua best coklat. Memang berbaloi kot naik Cameron borong Kek pak Tam, sedap okay.

Recommend semua flavor, kalau peminat dessert tengok kek pak Tam memang royan nak try semua jenis flavor,kihkih. So bersempena kena kurung ni, adoii mengidam uiii nak makan kek Pak Tam, entah bila boleh rentas negeri. Even gunung Cameron Highlands tu belakang rumah aje, tak lepas oii nak panjat. Rindu nak menjejak sana, tempat paling digemari diusia kini, entah apa special tak tahu, tapi wajib repeat every year beberapa kali naik Cameron Highlands.

Penangan PKP,P, B,D semua tempat pelancongan memang terkesan teruk lah, tapi dah namanya great reset nak tak nak kena capailah jugak walaupun semua bisnes lingkup. Apapun just rindu scene menghijau gunung ganang, dan kesejukan hawa dingin udara segar atas gunung. Sambil makan kek pak Tam, uihh, feeling betul layan. Yang dok KL selangor lagilah kesian dah berzaman kena kurung, apapun kita doa jelah baik-baik even ke depan nanti macam takde harapan dah nak balik ke normal, tapi rancangan Allah pasti jua yang terbaik. Syukur at least kami tetiap hari hidup bebas macam biasa, anak-anak keluar main macam biasa, keluar beli barang macam biasa, dan hidup macam manusia normal, tu pun dah satu kesyukuran teramat besar. So harap-harap dapat rentas negeri nanti dapatlah merasa Kek Pak Tam lagi hendaknya, nak buat sendiri kek-kek ni memang bukan bakatlah, nak buat pun malas, rela makan yang beli lagi daku ni. Baru-baru ni mengidam teruk nak makan kek Lumut, nak order pun takde manusia lain yang buat, so nak tak nak kena kacau sendiri, 7 tahun sekali buat kek lumut ni, memang sekali hadap je dengan anak-anak makan kek lumut. Apapun kek pak Tam tetap dalam idaman, adoii teruk bebenor dah ni ngidamnya, wakaka.


Post a Comment